Παρασκευή

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2010

ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2010



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων " ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ 2010 " ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσοχωρίου διοργάνωσε διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 16 και 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010.

16 /09 /2010 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
: "ΜΑΝΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΜΑΜΑ" του Γιώργου Διαλεγμένου
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στο χωριό μας ένα από τα γνωστότερα και διαχρονικότερα έργα που έχουν ανεβεί ποτέ στην ελληνική σκηνή. Το “ΜΑΝΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΜΑΜA αποτελεί ένα ιδιαίτερης αξίας κοινωνικό έργο που αγαπήθηκε σε όλη την Ελλάδα και ανέβηκε από τους γνωστότερους ηθοποιούς. Ο συγγραφέας με τρόπο συνταρακτικό, με γλώσσα καίρια και οικεία αλλά όχι γραφική, κατορθώνει να περιγράψει τις οικογενειακές συγκρούσεις μεταβαίνοντας από το τραγικό στο κωμικό εκπλήσσοντας μας συγκινητικά. Το «Μάνα, μητέρα, μαμά» παραμένει ένα έργο διαχρονικό και εξαιρετικά επίκαιρο, όσο επίκαιρα παραμένουν τα ανθρώπινα αδιέξοδα.
Χορηγοί: - Σύλλογος Μαρτυρικής Μουσιωτίτσας - Σύλλογος Θεριακησίου

17 /09 /2010 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΤΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ"
  • ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
  • BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
  • ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσοχωρίου Πολιτιστικός Σύλλογος Βουνοπλαγιάς Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιόκαλης Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικάς




Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στο χωριό μας ολοκληρώθηκαν οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις 2010 που οργανώνει παραδοσιακά εδώ και δεκαετίες ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος. Έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα έναν εντυπωσιακό πλούτο παραδοσιακών εκδηλώσεων, στην προσπάθεια του να αναδείξει την πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση της Ηπείρου. Αναδεικνύοντας τις παραδοσιακές μας φορεσιές φτιαγμένες από βαριά υφάσματα, με κεντήματα σε γιλέκα και ποδιές, καθώς και κοσμήματα, που στολίζουν τις αντρικές και τις γυναικείες φορεσιές.

Με σύνθημα "μαζί ομορφαίνουμε τη ζωή" Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2010





Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2010
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2010





Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2010


ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010

Την Τρίτη 24 Aυγούστου στην κεντρική πλατεία του Δροσοχωρίου απολαύσαμε τη μουσική θεατρική παράσταση-επιθεώρηση "Μέρκελ δεν έχουμε ευρώ πάρε Έλληνα γαμπρό" με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς: το Μιχάλη Μόσιο, τη Καίτη Παπανίκα και πολλούς άλλους, υπό την αιγίδα του Δήμου Παμβώτιδας.

Οι ηθοποιοί μας χάρισαν δύο ώρες γεμάτες γέλιο αλλά συνάμα πέρασαν και μηνύματα τόσο για την οικονομική κρίση, όσο και για το τι παίζεται στα ΜΜΕ. Ακόμη η Καίτη Παπανίκα ταξίδεψε τους παρευρισκομένους στον αξέχαστο ελληνικό κινηματογράφο. Τους ευχαριστούμε για αυτή την πανέμορφη παράσταση και όπως μας υποσχέθηκαν ο θίασος θα ξαναέλθει στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου