ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Γίνε και εσύ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ!!!

          Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσοχωρίου και φέτος διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την ΤΕΤΑΡΤΗ 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2017 και ώρα ΑΠΟ  17:30  το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου μας. 
Οι αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους Ταυτότητα ή ΑΜΚΑ.

            Η αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη, που σώζει ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής! Είναι ζήτημα τιμής! Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλτρουισμού, ανθρωπιάς και ανιδιοτελούς αλληλεγγύης.

Όλοι έχουμε το ίδιο αίμα.. Όλοι θα είμαστε εκεί!


Η υποχρέωση στο πνεύμα ανθρωπιάς του Συλλόγου μας με τη βοήθεια της Κινητής μονάδας Αιμοδοσίας δημιούργησε Τράπεζα Αίματος στο χωριό μας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε αίμα και αιμοπετάλια οποιουδήποτε κρίνει ότι χρήζει βοήθειας. Οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες και η σημασία της αξίας της αιμοδοσίας αυτονόητη και χιλιοειπωμένη.


Κάθε χρόνο διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία του χωριού. Με την εθελοντική συμμετοχή του Συλλόγου μας και των συγχωριανών μας δίνουμε μια προσφορά ζωής που στο μέλλον ανταμείβεται ποικιλοτρόπως. Η ανιδιοτελής προσφορά στη ζωή και στον άνθρωπο φαίνεται να είναι μία από τις καλύτερες αυτοτροφοδοτούμενες ενέργειες αισιοδοξίας.