Κυριακή

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2012

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΛΟΐΖΟ

 
                              Η αποψινή βραδιά θα έχει λαικό χρώμα!!
 
                Θα έχουμε την ευκαιρία, να απολαύσουμε απόψε στο Δροσοχώρι μια μαγευτική βραδιά/αφιέρωμα στον αξέχαστο μουσικοσυνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή, Μάνο Λοΐζο!
 
Μία βραδιά γεμάτη κέφι, παλμό, χορό και λαϊκό χρώμα! Μπορεί να είναι παραμονή της πανσελήνου, όμως το φεγγάρι και απόψε θα κυριαρχεί στον ουρανό και και θα έχει το χρώμα της λαϊκής μουσικής παράδοσης.
 
                Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσοχωρίου σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει μουσική βραδιά αφιερωμένη στον αξέχαστο μουσικοσυνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή, Μάνο Λοΐζο με τη λαϊκή Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου.
 
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Δροσοχωρίου στις 8:30 το βράδυ
 
Ετοιμαστείτε για ακόμα ένα λαϊκό ξεφάντωμα με μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

Θα είμαστε όλοι εκεί να την απολαύσουμε!

 Είσοδος ελεύθερη.






                 ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2012 ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
                                  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ



                    Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι μας την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα, στην πλατεία του χωριού μας, όπως διοργανώνουμε  κάθε χρόνο, με παραδοσιακή Ηπειρώτικη μουσική, με συντροφιά στο κλαρίνο τον Ζέρβα Κωνσταντίνο και στο τραγούδι ο Σιώλιας Νίκος.

            Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους υποστήριξαν, παρεβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους την παραδοσιακή αυτή βραδιά!
            Αξίζει επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και κουράστηκαν  για την επιτυχία και την ομαλή διοργάνωση της βραδιάς, δηλαδή όλο το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσοχωρίου, όλα τα μέλη του και όλους όσους συμπαρίστανται στο έργο αυτο για την πραγματικά εξαιρετική βραδιά που μας χάρισαν!








VIDEOS Copyrights ©  2012 All rights reserved - Please don't use these videos without my permission.






_________________________________________________________________________________

Αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα και Απόστολο Καλδάρα


         Στα πλαίσια των καθιερωμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2012 το Δροσοχώρι πραγματοποίησε με επιτυχία το Αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα και Απόστολο Καλδάρα με Λαική Ορχήστρα το Σαββατο 21 Ιουλίου 2012 που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσοχωρίου με την Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στην κεντρική πλατεία Δροσοχωρίου.

Ευχαριστούμε  θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου